ACCEPT
Location
Branches

Altres Subsidiaries

FUENTES FERTILIZANTES, SL (ICL Specialty Fertilizers)

Fuentes Fertilizantes, ara conegut com ICL Specialty Fertilizers, és el productor més important a Espanya de fertilitzants especialitzats, solubles i líquids. Ven els seus productes principalment al sud i a l’est d’Espanya, zones que constitueixen el 75% del mercat espanyol de fertilitzants especialitzats. Té la seu al polígon industrial El Saladar, avinguda Ceña del Hierro, 1, 30850 Totana (Múrcia).

Seguir llegint…

 


AGROCALLEJAS MEDITERRÁNEA, SL

És una empresa dedicada al comerç a l’engròs de productes químics industrials i a la venda de fertilitzants i fitosanitaris.


FOMENTO Y DESARROLLO AGRÍCOLA, SL

És una empresa que té com a funció bàsica fabricar fertilitzants de nova generació.


LOGÍSTICA DE FERTILIZANTES FUENTES, SA

S’encarrega de proveir clients i distribuïdors autoritzats.


TRÁFICO DE MERCANCÍAS (TRAMER), SA

És una empresa espanyola, amb seu al port de Barcelona, que es dedica al tràfic de mercaderies. Les activitats principals d’aquesta empresa són rebre, carregar i emmagatzemar al port de Barcelona minerals i derivats, especialment potassa, per després transportar-los amb vaixell i consignar-los.

Actualment està en construcció una nova terminal portuària en el mateix Port de Barcelona, amb una superfície de 7 hectàrees i 14 metres de calat, que permetrà la càrrega de vaixells de fins a 70.000 tones de producte. La nova terminal estarà preparada en la segona meitat de 2019.


EVERRIS IBÉRICA FERTILIZERS, SL (ICL Specialty Fertilizers)

Everris Ibérica, ara part d’ICL Specialty Fertilizers, té com a objectiu oferir els fertilitzants i els programes de nutrició especialitzats tècnicament més avançats. Everris ajuda els agricultors i els usuaris finals a produir plantes i cultius de més qualitat i amb un rendiment més elevat, cosa que maximitza la rendibilitat de la inversió i fomenta el respecte envers el medi ambient.

Seguir llegint…

 

 


ABSIA, SL

Ofereix serveis de màrqueting, de comercialització i de distribució a Espanya de productes fabricats per altres empreses d’ICL Group.